2015. július 15., szerda

Erzsébet: "Mindenre jut idő, amire szeretnénk"

Vácott, ahol lakom, séta közben láttam meg egy Flabélos hirdetést. Bementem a szalonba és ingyen kipróbáltam. Ennek már több, mint 2 éve! J P1-es fokozaton kezdtem, még izomlázat sem okozott. A hirdetésben azt olvastam, hogy a Flabélos képes megállítani a kezdődő csontritkulást, átrendezi, újraépíti az izomzatot, elmulasztja a derékfájást és a testsúlyt is csökkenti. Ezekben bíztam, amikor belevágtam! 


Nyugdíjas tanárként dolgozom, a rendszeres mozgás hiányzott az életemből. Heti 3-4-szer 10 perceket járok és nagyon szép eredményeket értem el. A csontritkulásom mértéke csökkent, az orvosom szerint jobb már nem lehet, de stagnálhat. Megszűnt a lábfájásom, amitől korábban rendszerint hajnal 2 és 3 óra között felkeltem és utána már nem is tudtam visszaaludni. Nem fáj annyit a derekam, átrendeződtek az izmaim, jobb lett a közérzetem is. 


A táplálkozásra odafigyelek, kihagytam az étrendemből a cukrot, fehér helyett csak rozskenyeret eszem, tornázom, és mellette 2-3 liter vizet fogyasztok naponta. Mindenkinek ajánlom a Flabélost, aki változtatni akar az életén és egészségesebb, boldogabb életet akar élni, vagy aki már kialakult egészségügyi problémáin szeretne változtatni. Adjuk meg az esélyt magunknak a kipróbálásra, és ne siránkozzunk, hogy nincs időnk, mert mindenre jut idő, amire szánni szeretnénk. (Erzsébet, 62, Vác)