2016. június 27., hétfő

Réka: Köszönöm nektek ezt a hatalmas csodát, amit a Flabelos hozott az életembe

Kedves Mediwel ! 

Régóta fontolgatom, hogy köszönetem kifejezése képen leírom a történetem, a Flabelos ugyanis megváltoztatta az életemet. 

Rékának hívnak és 28 éves vagyok, sose voltam egy nagy sportoló és mindig is hízásra hajlamos voltam, így talán azt lehet mondani, hogy szinte egész életemben cipeltem magamon jó pár felesleges kilót. Mindig is irigyeltem a szép alakkal megáldott hölgyeket, hiába próbáltam meg mindenféle fogyókúrát, nagyjából ha az ételre néztem, már attól rám szaladtak a kilók. Borzalmasan ragaszkodtak hozzám.
2012-ben keresztanyám révén ismerkedtem meg a Flabelossal, ekkor már 120 kg voltam és szinte mindennemű mozgás nehezemre esett: állandóan fájt a térdem a folyamatos terheléstől és borzalmas fáradékony voltam. 
Szinte azonnal éreztem a változást. Sokkal energikusabb lettem, jobb lett a kedvem és a közérzetem, és megtörtént az, amit sosem vártam volna. Szépen elkezdtek lemászni rólam a kilók. 2013-ban már csak 90 kg voltam és később már csak 78 - 80 kg között mozgott a súlyom.  Eleinte úgy voltam vele, hogy megint belekeveredtem egy jojó-effektusba, ismerőseim, családom mindenki mondta, hogy figyeljek oda, mit eszem, mert bármikor visszajöhetnek a leadott kilók. De nem így történt.
Amikor csak tehetem, próbálom napi szinten betartani, hogy 20 percet Flabelosozom és a kilók távol maradnak :) 
Most 2016-ot írunk és 78kg vagyok még mindig :) Igazából azt ehetek amit csak akarok, egy dologra kell csak odafigyelnem, hogy hosszú távra ne hagyjam el a Flabelos használatát. Az emberek akiknek elmesélem a történetemet, amíg nem mutatok képeket magamról, el sem hiszik hogy valaha voltam 120 kg, hisz a bőrömön sem látszik látványosan a hatalmas fogyás és nem kellett plasztikáztatnom sem.
A térdem is helyrejött: 20 kilométeres túrákra járok azzal a térddel, amivel annak idején egy aluljáróból nehezemre esett felmenni. 

Köszönöm nektek ezt a hatalmas csodát, amit a Flabelos hozott az életembe.

Szeretnék nektek mellékelni egy előtte- utána képet :) 
Üdvözlettel, Réka